Dřevařská

Ubytování Dřevařská najdeme na okraji národního parku Krkonoše v samém srdci malebné vesnice Benecko. Asi proto je to moje srdcová ❤ záležitost. Jezdíme sem už mnoho let.

Ubytovat se zde můžeme v luxusní vile, která nabízí 5 ložnic, 3 stylové koupelny, velký obývací pokoj s kuchyní, krbem a nádherným panoramatickým výhledem na hory. Na své si zde přijdou i milovníci kulečníku. Velké plus této vily je cedrová finská sauna s barem a vířivka pro 5 osob, která vám zaručí, že se váš pobyt na Benecku stane nezapomenutelným zážitkem.

Nebo si zde můžete rezervovat jeden z pěti apartmánů s plně vybavenou kuchyňkou. K dispozici Vám bude také lyžárna a bezplatné připojení k Wi-Fi. K objektu patří malá zahrádka s dětským hřištěm a venkovním bazénem. Parkování s dostatečnou kapacitou je zde zdarma.

Více informací naleznete na www.drevarska.cz

Hančova bouda

Jen pár metrů od Dřevařské najdeme kouzelnou hospůdku Hančovu Boudu. V zimě zde oceníme posezení u roztopeného krbu, který je dominantou celé restaurace. Pro nás už se stala tradicí a bez hermelínu🧀 na Hančovce by to nebylo to pravé Benecko😉.



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *